Voorwaarden

Actievoorwaarden en spelregels winacties

1. Winacties worden uitgeschreven door poppy to PUMPKIN gevestigd te Den Haag. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je – afhankelijk van de actie – je aanmeldt voor de nieuwsbrief danwel een reactie plaatst op social media. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer mag maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of reviewactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of social media-account waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. Poppy to PUMPKIN kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. Medewerkers van poppy to PUMPKIN zijn uitgesloten van deelname.

14. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door poppy to PUMPKIN voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden. Lees meer over de verwerking van jouw persoonsgegevens in onze privacyverklaring.

15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door poppy to PUMPKIN.

16. Poppy to PUMPKIN handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

19. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met poppy to PUMPKIN.