Review natuurlijke buikbalsem van Oh Lief

review Natural Olive Tummy Wax Balsem van Oh Lief

Review natuurlijke buikbalsem van Oh Lief

Jonneke is op zoek naar een fijn product om haar buik mee in te smeren nu ze zwanger is. Daarom test ze de Natural Olive Tummy Wax Balsem van Oh Lief.

Over de Natural Olive Tummy Wax Balsem van Oh Lief

Ingrediënten: koudgeperste olijfolie extra vierge*,  kokosolie*, baobabolie* en bijenwas**
* Gecertificeerde biologische ingrediënten, ** natuurlijke ingrediënten
Inhoud: 100 gram
Prijs: € 16, 95
Te koop bij: hier zie je de Oh Lief verkooppunten

Mijn ervaring

Toen ik de pot openmaakte rook ik eigenlijk weinig. Fijn juist, want dan kan het ook niet tegenstaan met misselijkheid.

Het is echt een wax, zoals die je in je haar smeert. Ik moest daardoor even wennen hoeveel je nodig hebt. In m’n warme handen smelt de wax en is het goed uitsmeerbaar. Dan komt ook een beetje geur vrij, niet overheersend en niet heel specifiek.

Dit product trekt supersnel in, sneller dan de andere producten die ik getest heb. Je kunt dus snel je kleding weer aantrekken, groot pluspunt. Ook lekker: je buik blijft de hele dag zacht aanvoelen.

Ik heb de wax inmiddels stiekem ook al op andere droge plekjes gebruikt. En daar is ‘ie ook heel fijn voor. Het schijnt ook goed voor tepelkloofjes te zijn, maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd natuurlijk.

Het product heeft maar weinig ingrediënten, die voldoen aan deze checklist . Esther, die de producten van Kaapstad naar Nederland heeft gehaald, vertelt hier over de Oh Lief producten en haar inspiratie. Daar word ik erg blij van.

Hoe ruikt het?

De geur doet me denken aan kamille, wat er niet in zit. Vrij neutraal dus.

Pluspunten Natural Olive Tummy Wax Balsem van Oh Lief

  • weinig geur, fijn bij overgevoeligheid door misselijkheid
  • geen parfum
  • met natuurlijke ingrediënten gemaakt
  • trekt heel erg snel in
  • laat je buik lekker zacht voelen de hele dag door
  • en andere droge plekjes ook
  • je doet lang met een potje, per keer gebruik je maar een beetje

Nadelen Natural Olive Tummy Wax Balsem van Oh Lief

  • nu nog maar bij een aantal stenen winkels per provincie te verkrijgen, dus als je eerst wil ruiken of proberen is dat lastig
  • in een potje dus belangrijk om met schone handen of een spatel in te dippen, voor de bacteriën

Meer lezen? Hier vind je alle producten die Jonneke heeft getest om haar buik in te smeren.

Foto credits: balsem OH LIEF bordje met beer MUSE KIDS bamboe bord ZUPERZOZIAL achtergrond MOMMY PAINT
Ik ben zwanger van mijn eerste. De afgelopen jaren maak ik steeds meer duurzame keuzes. Daar ben ik superenthousiast over. Zo ben ik vegan gaan eten. Dat is trouwens makkelijker dan je denkt. Gewoon beginnen en focussen op wat je allemaal wel kunt eten. Nu ik zwanger ben zijn er weer zoveel nieuwe keuzes te maken. Ik neem jullie graag mee in de dingen die ik tegenkom. Zo ontdek ik steeds nieuwe mooie merken. Zoals de truien van Alchemist, Sophie de Giraf, de buikwax van Oh-Lief en de groentetas van Proef.