Oh-lief: natuurlijke huidverzorging met olijfolie en bijenwas

Oh-lief: natuurlijke huidverzorging met olijfolie en bijenwas

Oh-lief: natuurlijke huidverzorging met olijfolie en bijenwas

100% natuurlijk smeren? Dat kan met de fijne producten van Oh-lief. Dit Zuid-Afrikaanse verzorgingsmerk is opgericht in 2010 door de zussen Christine en Louiza.

Oh-lief: natuurlijke huidverzorging met olijfolie en bijenwasOh-lief: natuurlijke huidverzorging met olijfolie en bijenwasDe naam Oh-lief combineert olive en liefde

En dat zijn meteen de twee belangrijkste ingrediënten voor de handgemaakte crèmes en balsems.

Alle verzorgingsproducten hebben een basis van olijfolie en bijenwas. Ze zijn 100% natuurlijk, biologisch én vrij van schadelijke stoffen. Kijk maar eens naar de ingrediënten, hoe simpel en fijn kan het zijn?

Welke producten maken ze?

Eigenlijk alles wat je nodig hebt qua huidverzorging voor jou en je baby. Van een crème voor jouw belly tot een crème voor de billen van je baby. Verder lippenbalsem en verschillende lotions voor je handen en ‘t lichaam.

Sommige producten zijn speciaal voor jou of je baby. En sommige, zoals de zonnebrand, zijn voor het hele gezin. Wil je ‘t eerst uitproberen? Je kunt drie samples bestellen naar keuze. Deze miniaturen zijn ook handig voor onderweg.

Facts over Oh-lief

  • Prijzen: Voor je baby kost shampoo en douchegel €10,95 en billenbalsem €12,95. Voor jou kost lippenbalsem €7,95 en body olie €18,95, zonnebrand voor het hele gezin kost €24,95.
  • Is het merk duurzaam? Alle producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke en biologische ingrediënten en worden in Kaapstad met de hand geproduceerd.
  • Verkooppunten: Je kunt de producten kopen in de Oh-lief webshop en hier vind je de Oh-lief verkooppunten bij jouw in de buurt. Oh en lekker makkelijk: je koopt de babyproducten en zonnebrand van Oh-lief ook bij Etos.

 

Foto credits:
FOTO 1. baby wax OH-LIEF bamboe kom en lepels ZUPERZOZIAL gebreid lammetje ANNE-CLAIRE-PETIT houten wandplank WOODCHUCK achtergrondkleur FAIRF
FOTO 2. tummy wax OH-LIEF bordje met beer MUSE KIDS hydrofiel DISANA VIA MON DUURZAME KINDERWINKEL bamboe bord ZUPERZOZIAL achtergrondkleur FAIRF
FOTO 3. verzorgingsproducten OH-LIEF kleding GEHUURD VIA HULAALOOP rammelaar CAMCAM COPENHAGEN achtergrondkleur FAIRF
Moeder van een jongen en mede-oprichter van duurzaam modemerk studio JUX. Het is mijn missie om mensen te inspireren tot betere keuzes. Die mooi, lekker, leuk én duurzaam zijn. Mijn tip? Koop tweedehands kwaliteitsproducten. Van een auto, tot je interieur tot kleding voor het hele gezin. Zo kocht ik onlangs een mooie Burberry regenjas, een aankoop voor het leven. Ik woon nu in New York, mijn favorieten hier zijn Everlane, L-train vintage en Front General Store. Verder staan studio JUX, The Body Shop, Kings of Indigo, Naïf en Matt & Nat op mijn favorietenlijst.