Naamcadeaus van CRE8

CRE8 naamcadeaus naampuzzel

Naamcadeaus van CRE8

Een orgineel kraamcadeau vinden is nog niet zo makkelijk. De meeste baby’s hebben voor hun geboorte al zoveel spullen.

Maar: iets unieks wat speciaal voor de baby gemaakt wordt is altijd leuk. CRE8 regelt het voor je.

CRE8 naamcadeaus alfabetpuzzelCRE8 naamcadeaus cijferpuzzelCRE8 naamcadeaus amsterdamse grachtenpuzzelWelke producten maakt CRE8?

Persoonlijke cadeaus, zoals een naampuzzel, geboorteketting of geboortetegel. Met de naam van je mini of zelfs een foto op de ketting. Ze maken ook andere puzzels, zoals een cijferpuzzel en alfabetpuzzel. Oh, en een Amsterdamse grachtenpuzzel. Een must voor Amsterdamse newborns.

De naampuzzel is uniek en multi-functioneel

Eerst kan ie als naambordje op de babykamer. En als de puzzel skills dan wat verder ontwikkeld zijn, kan er echt mee gepuzzeld worden. Leuk!

Naast natuurlijk de naam, mag je ook zelf de kleuren kiezen

Het resultaat? Écht een orgineel cadeau. En een presentje met de zorgvuldig uitgekozen naam kan natuurlijk nooit stuk.

facts over CRE8

  • Prijzen: Een naampuzzel gaat vanaf €22, een geboorteketting €35 en een kerstbal met de naam van je baby €10.
  • Is met merk duurzaam? Het bedrijf is een sociale onderneming: er werken jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. De producten worden lokaal gemaakt en op bestelling: er is dus nooit voorraad die weggegooid wordt. Het hout is Europees en FSC-gecertificeerd. Het plastic is indien mogelijk gerecycled of bioplastic.
  • Verkooppunten: bestel de producten via de CRE8 webshop

 

Dit artikel is een samenwerking met CRE8. We werken graag samen met merken en bedrijven die bij poppy to PUMPKIN passen. Ook samenwerken? Hier lees je meer.

Foto credits: foto 1. poppy naampuzzel CRE8 houten hartjes GRIMM’S blauwe achtergrond KLEUR CLAIRE VIA FAIRF foto 2. alfabetpuzzel CRE8 houten dieren HOLZTIGER & GRIMM’S wolkenbordje BLOOMINGVILLE roze achtergrond KLEUR RIEWERT VIA FAIRF foto 3. cijferpuzzel CRE8 aardewerk hand HEAR HEAR AMSTERDAM houten blokken GRIMM’S gele achtergrond KLEUR JOKE VIA FAIRF foto 4. Amsterdamse grachtenpuzzel CRE8 houten blokken en bogen GRIMM’S blauwe achtergrond KLEUR CLAIRE VIA FAIRF

 

 

 
Auteur : Laura de Jong

Mama van James (2014) en Luc (2017). Voor James z'n geboorte koos ik al zoveel mogelijk voor duurzaam, nu vind ik dat nog belangrijker. En ik heb ontdekt dat het helemaal niet moeilijk is. Leuker zelfs, smakelijker, mooier. Op poppy to PUMPKIN deel ik de mooiste merken en de tips die ik zelf niet had willen missen. Grow green baby!