Meegroeiende babykleding van baby verh!p

meegroeiende babykleding van baby verh!p

Meegroeiende babykleding van baby verh!p

Je zult het zien: veel babykleding is zo @$%#&-onpraktisch. Te korte mouwen, sokken die afglijden en met harde ritsen of capuchons.

Maar sommige merken zijn daar gelukkig een uitzondering op. De babykleding van baby verh!p bijvoorbeeld.

Ontwikkeld aan de hand van een onderzoek onder 200 ouders

De ouders vertelden wat babykleding comfortabel maakt voor je mini. Én hoe je die kleine pakjes praktisch aan en uit doet. Dat vertaalde het merk in een aantal slimme oplossingen.

Zoals meegroei-mouwen, die je omslaat als je mini weer een groeispurt heeft gehad

En een broek met de sokken eraan vast. Je rolt de pijpjes af en tovert de sokken tevoorschijn. Handig, nooit meer koude babyvoeten of de sokken kwijt.

Ook slim: sommige items zijn aan twee kanten draagbaar. En de kleding is van een goede kwaliteit, waardoor je de items daarna weer door kunt geven aan iemand anders.

Geef jij je baby een lekker warm welkom?

Dat kan met het babydeken van baby verh!p. Voor ieder deken dat hier verkocht wordt, geeft het merk er ook één aan een baby op de vlucht. Een warm welkom hier en een warm welkom in een vluchtelingenkamp op Lesbos dus.

Facts over baby verh!p

  • Maten: kledingmaat 0-3 mnd en 3-6 mnd.
  • Prijzen: een muts kost €11,95, een deken €29,95 en een complete outfit €39,95 of 44,95
  • Is het merk duurzaam? Alle producten zijn gemaakt van GOTS katoen. Daarbij kun je de kleding langer gebruiken plus door de kwaliteit aan een volgende baby doorgeven.
  • Verkooppunten: je kunt de producten kopen in de baby verh!p webshop
Foto credits: 1. roze pakje en muts BABY VERH!P houten varken HOLZTIGER houten eenhoorn OSTHEIMER roze achtergrond KLEUR RIEWERT VIA FAIRF 2. roze en blauwe pakje en muts BABY VERH!P knuffel EVY+ANNE 3. deken BABY VERH!P knuffel EVY+ANNE 4. blauwe pakje BABY VERH!P houten blokken GRIMM’S rammelaar 4NATURALKIDS blauwe achtergrond KLEUR CLAIRE VIA FAIRF

 
Auteur : Laura de Jong

Mama van James (2014) en Luc (2017). Voor James z'n geboorte koos ik al zoveel mogelijk voor duurzaam, nu vind ik dat nog belangrijker. En ik heb ontdekt dat het helemaal niet moeilijk is. Leuker zelfs, smakelijker, mooier. Op poppy to PUMPKIN deel ik de mooiste merken en de tips die ik zelf niet had willen missen. Grow green baby!