Lekker ruikende babyverzorging van Naïf

lekker ruikende natuurlijke babyverzorging Naïf

Lekker ruikende babyverzorging van Naïf

Wat gebeurt er als twee jonge vaders zich verdiepen in babyverzorging? Dan ontstaat een heel nieuw verzorgingsmerk: Naïf. Mét natuurlijke extracten en oliën, zónder irriterende stoffen.

De producten reinigen en verzorgen goed, ruiken heerlijk en zijn zijdezacht. Geschikt voor de gevoelige babyhuid en voor jou. Want moeders vonden de producten zo fijn, dat er nu ook een lijn is voor volwassenen.

lekker ruikende natuurlijke babyverzorging Naïf lekker ruikende natuurlijke babyverzorging NaïfWelke producten maakt Naïf?

Voor baby’s en kids: (bad)olie, wasgel, shampoo, billendoekjes, en crèmes. Voor moeders – en vaders als je wil – huid- en haarverzorging, handcrème en douchegel.

De zonnebrandcrème en handzeep zijn voor ‘t hele gezin. Voor iedere verkochte zonnebrandcrème doneren ze €0,50 aan KWF Kankerbestrijding. Wil je ‘t eerst uitproberen? Je kunt Naïf samples aanvragen van verschillende producten.

Welke ingrediënten gebruiken ze?

Alle producten zijn vegan en vrij van irriterende stoffen. Ze gebruiken bijvoorbeeld avocado-, macadamia- en zoete amandelolie. En extracten van tomaat, lijnzaad en rozemarijn.

Het is niet 100% natuurlijk door het gebruik van allergeen-vrij synthetisch parfum. Dit is een bewuste keuze: natuurlijke geurstoffen zijn vaak vrij heftig voor de babyhuid. En de babyverzorging moet natuurlijk wel lekker ruiken.

Op de site vind je de ingrediëntenlijst per product.

Facts over Naïf

  • Prijzen: babydoekjes zijn €2,99, handzeep €7,95 en zonnebrandcrème €19,95.
    De shampoo is zowel voor kids als voor vrouwen €9,95 en dag- en nachtcrème kost €22,95
  • Is het duurzaam? De producten worden in Nederland gemaakt, met uitzondering van de billendoekjes. De ingrediënten zijn natuurlijk, behalve het parfum. Alle baby en volwassen producten zijn vegan.
  • Verkooppunten: je kunt de producten kopen in de Naïf webshop en hier vind je de Naïf verkooppunten bij jouw in de buurt.
Foto credits: alle foto’s zijn gemaakt door Mr. & Mrs. Interior
Moeder van een jongen en mede-oprichter van duurzaam modemerk studio JUX. Het is mijn missie om mensen te inspireren tot betere keuzes. Die mooi, lekker, leuk én duurzaam zijn. Mijn tip? Koop tweedehands kwaliteitsproducten. Van een auto, tot je interieur tot kleding voor het hele gezin. Zo kocht ik onlangs een mooie Burberry regenjas, een aankoop voor het leven. Ik woon nu in New York, mijn favorieten hier zijn Everlane, L-train vintage en Front General Store. Verder staan studio JUX, The Body Shop, Kings of Indigo, Naïf en Matt & Nat op mijn favorietenlijst.