Houten regenboog en meer van Grimm’s

houten speelgoed en meer van Grimm's

Houten regenboog en meer van Grimm’s

Houten speelgoed, dát is de specialiteit van Grimm’s.

houten speelgoed en meer van Grimm'shouten speelgoed en meer van Grimm'sMisschien ken je de beroemde houten regenboog wel?

Dit is een voorbeeld van open end play speelgoed. Dat betekent dat er niet één manier is waarop je het kunt gebruiken, maar wel honderd. Het is aan de fantasie van je kind wat het er van maakt. Een brug? Een toren? Een hond?

Grimm’ is een Duits familiebedrijf dat al ruim 40 jaar houten speelgoed maakt. Het stimuleert vrij spelen in de verschillende leerfases van je kind. Het hout voelt fijn, ziet er mooi uit, gaat lang mee en brengt de natuur in huis. Dus spelen met Grimm’s is goed voor je mini én een geruststelling voor jou.

Welke producten maakt Grimm’s?

Van flamingo’s tot bijtringen, en van blokkendozen tot hele garages. Eigenlijk maken ze alles wat je van hout kan maken en wat je kind stimuleert in alle vormen en alle kleuren van de regenboog.

Trouwens: ben je niet zo van de primaire kleuren?

Het meeste speelgoed is ook in pastel beschikbaar. Of ongeverfd én in zwart-wit. Het zwart-witte speelgoed is oorspronkelijk bedacht voor kinderen met een visuele beperking. Maar hé, het is wel net zo stylish.

Facts over Grimm’s

  • Prijzen: Een bijtring kost €10, een rammelaar €28 en een blokkendoos €80. Het is even investeren, maar je kunt het speelgoed heel goed tweedehands doorverkopen.
  • Is Grimm’s duurzaam? Het bedrijf en de producten zijn FSC en ISO9001 gecertificeerd en de producten worden met de hand gemaakt en geverfd in Europa. 
  • Verkooppunten: hier vind je de Grimm’s verkooppunten bij jouw in de buurt.
Foto credits: hartjes GRIMM’s foto POPPY TO PUMPKIN de andere foto’s zijn gemaakt door GRIMM’S
Moeder van een jongen en mede-oprichter van duurzaam modemerk studio JUX. Het is mijn missie om mensen te inspireren tot betere keuzes. Die mooi, lekker, leuk én duurzaam zijn. Mijn tip? Koop tweedehands kwaliteitsproducten. Van een auto, tot je interieur tot kleding voor het hele gezin. Zo kocht ik onlangs een mooie Burberry regenjas, een aankoop voor het leven. Ik woon nu in New York, mijn favorieten hier zijn Everlane, L-train vintage en Front General Store. Verder staan studio JUX, The Body Shop, Kings of Indigo, Naïf en Matt & Nat op mijn favorietenlijst.