Houten kindermeubels van DertigZes

Houten kindermeubels van DertigZes

Houten kindermeubels van DertigZes

Dirk & Ingmar kregen een kind én tegelijkertijd is DertigZes geboren. Een prachtig interieurmerk met handgemaakte houten kindermeubels.

Houten kindermeubels van DertigZesHouten kindermeubels van DertigZesDe collectie van dit Nederlandse merk is simpel en strak

Je wil ‘t meteen hebben. En de meubels zijn nog praktisch ook, want ieder ontwerp is ontstaan vanuit Dirk en Ingmar’s eigen behoefte. En zoals hun mini groeit, groeit het assortiment met ze mee.

Welke producten maakt DertigZes?

Meubels voor de speelhoek, baby- en kinderkamer zoals stoelen, kasten, een wieg, commode en ledikant. Onze favoriet is de opbergkast voor speelgoed. Je kunt er bergen speelgoed in kwijt en het is tegelijk een garage, poppenhuis én boekenkast.
Zoek je een ander formaat of product? Dan leveren ze maatwerk. En wil je het écht persoonlijk maken? Dan frezen ze teksten en zelfs foto’s in ‘t hout. Ja, je leest ‘t goed: foto’s in het hout, wow.

Hoe pas je de kindermeubels toe in je interieur?

 Je kunt er natuurlijk voor kiezen je babykamer in te richten met een complete set van DertigZes. Het is ook leuk om de strakke ontwerpen te mengen met tweedehands meubels. De kasten en stoelen verdienen zeker een plek in je woonkamer voor een leuke speelhoek.
Past het blanke hout mooi in je interieur? Op de website staat hoe je het kan onderhouden. Toch liever een kleurtje? Dat kan makkelijk met watergedragen kleurlak. Dan past het perfect in jouw interieur.

Facts over DertigZes

Prijzen: Een wandkast kost €39, een stoel €55 en een hele speelhoek €359

Is DertigZes duurzaam? Alle producten zijn gemaakt van hout in eigen beheer in Nederland
Verkooppunten: je kunt de producten kopen in de DertigZes webshop en hier vind je de DertigZes verkooppunten bij jouw in de buurt

Foto credits: alle foto’s zijn gemaakt door www.lauraenjames.com
Moeder van een jongen en mede-oprichter van duurzaam modemerk studio JUX. Het is mijn missie om mensen te inspireren tot betere keuzes. Die mooi, lekker, leuk én duurzaam zijn. Mijn tip? Koop tweedehands kwaliteitsproducten. Van een auto, tot je interieur tot kleding voor het hele gezin. Zo kocht ik onlangs een mooie Burberry regenjas, een aankoop voor het leven. Ik woon nu in New York, mijn favorieten hier zijn Everlane, L-train vintage en Front General Store. Verder staan studio JUX, The Body Shop, Kings of Indigo, Naïf en Matt & Nat op mijn favorietenlijst.