die leuke houten boog? die is van Wobbel!

houten boog wobbel

die leuke houten boog? die is van Wobbel!

Ken je de Wobbel al? Het is die houten boog waar je kind eindeloos mee kan spelen.

Ontstaan op de Vrije School en nu aangeboden door het Nederlandse merk Wobbel. Het is een simpel en strak ontwerp, gemaakt van duurzaam hout. Het daagt je kind uit, en jou misschien ook wel.

houten boog wobbelhouten boog wobbelMaar eh, wat doe je ermee?

Het is een balance board, goed voor ‘t stimuleren van je evenwicht. Je kind wordt zich bewust van z’n lijf, leert balanceren en kracht te doseren.

Maar het is ook een opstapje, een brug, een stoel, een racebaan, een bijzettafel… Nou ja, wat jouw kind er van maakt. Geschikt voor jong en oud, want je kunt ‘m ook gebruiken als fitnessapparaat, zelfs onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Is er één soort?

Je kunt ‘m in verschillende kleuren bestellen. Naturel hout, mint of blossom bijvoorbeeld – een roze variant.  Als je wil kun je er ook illustraties en logo’s op laten maken.

Heb je een houten vloer? Kies dan voor een uitvoering met vilt of kurk. Ook daarin valt van alles te kiezen: dezelfde kleur of juist een lekker contrast.

Wil je meer? Dan is er ook een XL en een ronde variant, de Wobbel360.

Facts over Wobbel

  • Maten: de standaard versie is ca. 90 x 30 cm en gekeurd tot 200 kilo
  • Prijzen: vanaf €89
  • Is ‘ie duurzaam? De Wobbel is gemaakt van geperst Europees FSC beukenhout. De lakken en beitsen zijn watergedragen, het vilt is gemaakt van EKO wol.
  • Verkooppunten: je kunt de producten kopen in de Wobbel webshop en hier vind je Wobbel verkooppunten bij jouw in de buurt.

 

Foto credits:
FOTO 1. mintgroene wobbel WOBBEL houten bogen GRIMM’S houten huisjes en blokken GRIMM’s groene achtergrond KLEUR MANDY VIA FAIRF
FOTO 1. grijze wobbel WOBBEL houten draak en tijger HOLZTIGER houten hartjes GRIMM’S houten bogen GRIMM’S gele achtergrond KLEUR JOKE VIA FAIRF
FOTO 1. mintgroene wobbel WOBBEL houten eenhoorn, hert, beer, zebra en hertje OSTHEIMER eekhoorn HOLZTIGER groene achtergrond KLEUR MANDY VIA FAIRF
Moeder van een jongen en mede-oprichter van duurzaam modemerk studio JUX. Het is mijn missie om mensen te inspireren tot betere keuzes. Die mooi, lekker, leuk én duurzaam zijn. Mijn tip? Koop tweedehands kwaliteitsproducten. Van een auto, tot je interieur tot kleding voor het hele gezin. Zo kocht ik onlangs een mooie Burberry regenjas, een aankoop voor het leven. Ik woon nu in New York, mijn favorieten hier zijn Everlane, L-train vintage en Front General Store. Verder staan studio JUX, The Body Shop, Kings of Indigo, Naïf en Matt & Nat op mijn favorietenlijst.