Duurzame moederdagcadeaus voor jou

duurzmae moederdagcadeaus getekende hartjes ketting

Duurzame moederdagcadeaus voor jou

Eigenlijk zou het iedere dag Moederdag moeten zijn, maar één keer per jaar staan we er speciaal bij stil. Bij deze onze favoriete duurzame moederdagcadeaus op een rij. Schuif deze lijst onder de neus van je partner of koop het gewoon lekker zelf. Je doet het goed mama!

duurzmae moederdagcadeaus getekende hartjes kettingKetting met zelfgetekende hartjes

Zo lief: bij CRE8 maken ze een ketting van de hartjes die je kind tekent. De #lovedbyme necklace wordt speciaal voor jou gemaakt in de sociale werkplaats in Amsterdam. Het werkt heel eenvoudig: je upload een foto van de hartjes en kiest de kleuren van de hangers: neon rood, ppoederroze, iriserend (met regenboogeffect, wow) of mat zwart. Je mag 1, 2 of 3 hartjes inleveren. De ketting zelf is zilver of goud.

Ketting met hartjes €39-€45 CRE8

duurzame moederdagcadeaus abonnement kiindSlim: een abonnement

Want dan krijg je een jaar lang cadeautjes 😉 Kiind is het enige tijdschrift waar ik een abonnement op heb. Het gaat over natuurlijk ouderschap  en ieder nummer heeft een thema. Denk aan wild, wijs of vies.

Kiind jaarabonnement €39 euro per jaar, met de kortingscode BVL25861 krijg je € 2,50 korting KIIND

duurzame moederdagcadeaus badjas handdoek biologisch katoenThuisspa

Fijn: luxe handdoeken en nieuwe badjas. Kun je thuis je eigen spa openen in de badkamer. Natuurlijk gemaakt van biologisch katoen en GOTS-gecertificeerd. Dan weet je zeker dat je goed zit, op het gebied van materiaal, schadelijke stoffen en werkomstandigheiden. Ze hebben ook prachtig beddengoed voor kinderen, maar dat vraag je natuurlijk niet voor Moederdag.

Luxury spa set in de kleur blush €115, items ook los verkrijgbaar  SUITE702

Duurzame moederdagcadeaus Tijd-voor-jezelf-als-moederTijd voor jezelf

Deze kun je letterlijk nemen trouwens: echt een hele dag voor jezelf is een ultieme luxe in deze gekke tijd. Als je op dagelijkse basis meer zou willen ontspannen als moeder is het programma 30 dagen mindful met je kind een aanrader. Marjolein van het bedrijf Lieve Moeders stuurt je dan 30 dagen lang dagelijks iedere ochtend een mailtje met een inzicht of oefening, om meer te genieten van het moederschap. Ik ben inmiddels bij dag 8 (hier lees je mijn ervaring) – aanrader!

30 dagen mindful met je kind €20 Lievemoeders.nl

duurzame moederdagcadeaus boekenLekker lezen

Op mijn wishlist staan altijd een aantal boeken. En tijd om ze te lezen, dat ook. Dit is mijn lijst van dit moment:

 • Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen (en je kinderen blij zijn dat jij het doet) €22,99 Philippa Perry
  Geen praktische tips over slapen, eten, goede manieren of huiswerk, maar over de dingen die er in de opvoeding van een kind écht toe doen.
 • Mama’en €34,99 Nina Pierson
  Het boek waarin jij als mama centraal staat. Over je behoeftes leren kennen, je grenzen aangeven en je wensen uitspreken.
 • Wat baby’s nodig hebben €25,- Melanie Visscher
  Tips voor meer slaap en minder huilen. Niet van die standaard trucjes, maar onderbouwd vanuit onderzoeken. Want hoe werkt het babybrein eigenlijk? Van de makers van Kiind magazine.
 • Niet aan kind en gezin verklappen €19,99 Hanne Luyten
  Iedereen doet maar wat. En het is heerlijk relativerend om de avonturen van andere moeders te lezen. Ook als er eens wat mis gaat… Het Vlaams van Hanne leest heerlijk weg, volg haar zeker ook op Instagram: @hanneluyten. Er komt binnenkort ook een prentenboek van haar uit: Het huis met de gele deur.

duurzame praktische moederdagcadeaus brabantiaLekker praktisch

Ok, eigenlijk ben ik tegen praktische cadeaus. Ik bedoel, een strijkplank is alleen een leuk cadeau als je partner voortaan ook de strijk doet. Maar de nieuwe collectie van Brabantia heeft zulke fijne kleuren, dat een prullenbak of broodtrommel best een goed idee is. Heb je dagelijks plezier van toch? Terracotta pink, pine green en champagne. Proost!

Broodtrommel €36,50 prullenbak vanaf €29,95 Brabantia

 

We wensen je een fijne Moederdag!