De onmisbare co-sleeper van Bednest

Bednest onmisbare co-sleeper

De onmisbare co-sleeper van Bednest

Met stip mijn favoriete baby-aankoop: de Bednest. We kochten ‘m 4 jaar geleden voor onze eerste en inmiddels hebben er al 5 baby’s heerlijk in geslapen. Niet allemaal van ons trouwens 😉

Bednest onmisbare co-sleeperBednest onmisbare co-sleeperMaar ook als je baby niet zo goed slaapt is deze co-sleeper ideaal

Je verstelt ‘m namelijk zo dat ie precies naast jouw bed past. Klap een zijpaneel naar beneden en je kunt makkelijk bij je baby om te voeden. Of gewoon, om je hand op je mini te leggen, zodat hij of zij weet dat jij er bent.

Nog 6 voordelen van de Bednest

 1. Je zet ‘m makkelijk in elkaar
  30 seconden, zonder gereedschap of moeilijke handleidingen. Believe me, dat is best fijn als je net bevallen bent.
 2. Op 4 manieren te gebruiken
  Als vrijstaande wieg, co-sleeper, mozesbasket én reiswieg.
 3. Je kunt het wiegje schuin zetten
  Handig bij reflux of verhoudheid.
 4. Veilig samen slapen
  Ook al heb je nog zo je best gedaan op die babykamer: je baby slaapt de eerste maanden het liefst op, naast of bij jou. Dat kan dus, met een Bednest.
 5. Beter voor je nachtrust
  Je hoeft niet steeds naar een andere kamer als je mini wakker is. Zeker met borstvoeding is dit erg handig: baby binnen handbereik, aanleggen, drinken en weer lekker verder slapen.
 6. Handig na een keizersnede
  Mijn eerste bevalling eindigde in een spoedkeizersnede. De eerste weken was tillen geen pretje. Als ik de co-sleeper aan één kant open maakte, kon ik James zo erin schuiven.

Wist je trouwens dat veel ouders de Bednest kopen uit wanhoop?

Omdat ze niet meer slapen, hun baby reflux heeft of veel huilt? Of alles tegelijk…

Het is fijn als je het je baby comfortabeler kunt maken én tegelijk zelf wat meer slaapt.

Facts over Bednest

 • Prijzen: een Bednest kost €399, met biologisch matras €449. Je kunt ‘m ook huren. Dat kost €169 voor 7 maanden.
 • Is Bednest duurzaam? Het bed is in Europa gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout en behandeld met een lak op waterbasis. Het biologische matras – aanrader! – is gevuld met kokosvezel en schapenwol en heeft een afritsbare tijk van biologisch katoen.
  Je kunt de Bednest ook huren. Dat gaat prima, in ons exemplaar hebben al 4 baby’s geslapen en hij ziet er nog uit als nieuw. Ook kun je ze goed tweedehands verkopen via Marktplaats.
 • Verkooppunten: je kunt jouw exemplaar bestellen in de Bednest webshop.

Psst… Korting voor jou

Speciaal voor jou delen we hier een kortingscode voor een Bednest. Met de kortingscode PoppyLovesBednest krijg je 20 euro korting bij een bestelling van €399 of meer.

Helaas is de kortingscode niet meer geldig

Foto credits: foto 1. wiegje BEDNEST wollen deken HVID VIA MON DUURZAME KINDERWINKEL konijn EVY+ANNE giraf rammelaar CAMCAM COPENHAGEN gele achtergrond KLEUR JOKE VIA FAIRF foto 2. wiegje BEDNEST knuffel JETPAQ deken JETPAQ gele hydrofiel FABELAB roze achtergrond KLEUR RIEWERT VIA FAIRF foto 3. deken met bollen BABY VERHIP deken met kleine zwarte stippen JETPAQ laken met drie grote blauwe stippen JETPAQ knuffel JETPAQ grijze schoenen GRAY LABEL blauwe achtergrond KLEUR CLAIRE VIA FAIRFAuteur : Laura de Jong

Mama van James (2014) en Luc (2017). Voor James z'n geboorte koos ik al zoveel mogelijk voor duurzaam, nu vind ik dat nog belangrijker. En ik heb ontdekt dat het helemaal niet moeilijk is. Leuker zelfs, smakelijker, mooier. Op poppy to PUMPKIN deel ik de mooiste merken en de tips die ik zelf niet had willen missen. Grow green baby!