Cadeautips newborn

cadeautips-newborn-draagzak-lenen-hydrofielen-borstvoeding

Cadeautips newborn

Welkom baby! Start! En dat is niet altijd even makkelijk. Je baby moet wennen aan het leven buiten en jij aan je rol als moeder.

Ineens heb je een nieuw motto in je leven: hydrofielen heb je nooit genoeg

Terwijl je een jaar geleden niet eens wist wat dat was. Hou je vooral niet in als je een paar mooie hydrofielen bij wil kopen. Want iets wat je zoveel gebruikt, kan maar beter prachtig zijn toch?

Nog een paar nieuwe woorden in je vocabulaire: clusteren, regeldagen en tepelhoedje

Eerlijk? Voor iets wat zo natuurlijk is, had ik stiekem verwacht dat borstvoeding wat meer vanzelf zou gaan. Al was het de tepelkloven, kolven en harde werken in het begin uiteindelijk zeker waard. En heb ik mijn jongens 7 maanden en zelfs 1,5 jaar mogen voeden. Kun jij ook wat hulp gebruiken of wil je gewoon meer weten over borstvoeding? Het Nieuwe Borstvoeding Boek is dan heel fijn. Mede geschreven door Stefan Kleintjes, de bekendste lactatiekundige van Nederland.

Help!

Die kraamtijd is best intens. Sommige mama’s ervaren een roze wolk, maar veel mama’s vinden het pittig. Het is ook niet niks: het slaaptekort, je lijf moet bijkomen van de bevallling, de verantwoordelijkheid van zo’n kleintje.

Hulp vragen in deze tijd is ok. Als een vriendin of familielid zegt: Kan ik nog wat doen? zeg dan gewoon eens ja. Vraag of ze wat eten meebrengen, een lasagne die alleen nog maar de oven in hoeft. Of misschien willen ze je baby even wiegen, zodat jij rustig kunt douchen. Of… Wat zou jij fijn vinden?

Nog wat fijne lifesavers

Een draagzak huren bij Tiny Library, kun je rustig testen of het iets voor jou is, zonder dat je meteen honderden euro’s investeert. Hevea speentjes van natuurrubber, zonder naden en daardoor extra hygiënisch. De 100% natuurlijke vitamine D&K van Laveen zonder suiker, hierin zit naast vitamines alleen biologische olijfolie. En tot slot een houten naampuzzel, van CRE8 om de naam van je newborn te vieren.

cadeautips-newborn-draagzak-lenen-hydrofielen-borstvoeding

Op de foto zie je (je kunt hier direct op klikken, lekker makkelijk): XXL hydrofiel Teal Green en Meekrap met print €34,95 BORO*MINI draagzak Artipoppe, te huur vanaf €27,50 per maand Tiny Library speentjes van natuurrubber in de kleuren Watermelon, Milky White en Twilight Blue €8,99 Hevea jumpsuit Tiny Cottons, te huur vanaf €7,- per 4 weken Bieby rammelaar ring €14,99 PlanToys puzzel met luipaardprint en naam naar keuze, vanaf €22,- Cre8 boek Het Nieuwe Borstvoeding boek €24,95 Uitgeverij Christofoor vitamine D&K op basis van biologisch olijfolie €15,95 Laveen